Krogar mot Knark till Östersunds kommun.

980                                                                                                                                                                                                                                                                     Bildtext: Micke Eriksson, Marité, Johnny Jonsson, Plaza och Jessica Scott, Oscars, var de tre första att få ta emot en plakett som bevis för certifieringen mot narkotika.

3639265_2048_1152

Den 1 februari bjöd Östersunds kommun in till pressträff med anledning av certifiering av Krogar mot knark krogar. På pressträffen presenterades de certifierade krogarna och hur planerna ser ut framåt för Krogar mot knark i Östersund.  I de bifogade länkarna kan du läsa mer från pressträffen. Vi hälsar Östersunds kommun varmt välkomna.

http://www.ltz.se/jamtland/ostersund/sa-ska-knarket-bort-fran-krogarna-i-ostersund

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=6358512

Pressinbjudan:

Pressutskick