Sista chansen! Tävla om Way Out West biljetter

annons 6

Tack för alla tävlingsbidrag och engagemang i vår nationella kampanj. Nu är det sista chansen för er som vill vinna festivalbiljetter till Way Out West i Göteborg den 13-15  augusti. På söndag den 28 juni är det sista tävlingsdagen. Det enda du behöver göra är att förklara varför du stänger Affe, Brasse eller Maja ute. Tävlingen riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Inlägg som inte har med tävlingen att göra enligt tävlingsreglerna kommer vi att ta bort. (Se Tävlingsreglerna)

Krogar Mot Knark är ett nationellt nätverk bestående av representanter från krogar och myndigheter i ett flertal kommuner. Genom Krogar mot Knark arbetar krögare, kommun och polisen tillsammans för att minska och försvåra användandet av narkotika i krogmiljö.

Tävlingsregler:

Tävlingen arrangerar av Krogar mot knark och avslutas 2015-06-28. Den som har den bästa motiveringen vinner 2 festivalbiljetter (värde 3 880 kr) till Way Out West i Göteborg den 13-15 augusti. Biljetter ger inträde till festivalområdet alla 3 dagar. Åldersgräns 18 år. Juryn består av representanter för Krogar mot knark. Juryn består av representanter för Krogar mot knark. Juryn beslut kan inte överklagas. Vinnaren utses och meddelas personligen via facebook cirka en vecka efter att tävlingen avslutats. Aktiva inom krogar mot knark samt deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Tävlingsmaterialet kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Genom att delta i tävlingen accepterar du samtliga tävlingsvillkor. Eventuell vinsskatt betalas av vinnaren.

Inlägg i tävlingen som inte har med tävlingen att göra, är stötande, uppviglande eller som kränker den enskildes integritet kommer att tas bort från tävlingen. Vi tillåter inte heller inlägg som har ett tydligt marknadsföringssyfte. Tävlingen och sidan är inte en arena för politiska diskussioner.