Ny föreläsare på årets konferens.

Ali-2011-09-13-800x533

Hej!

Vi har gjort en förändring i programmet då Martin Johansson, ordförande och verksamhetsansvarig för KRIS i Göteborg har lämnat återbud.  Ny föreläsare blir Ali Renuanen ordförande i KRIS Stockholm.

Här kommer en kort presentation av Ali. Vi välkomnar honom till konferensen den 5 oktober på Quality Hotel Friends.

Jag heter Ali Reunanen och jag levde ett fantastiskt liv med att ha arbetat på ett flertal kända krogar i Stockholm som dörrvakt under en tioårs period, jag har arbetat med kända artister och turnerat runt hela världen. Jag har arbetat med musik och film i Hollywood och som det ser ut så har jag haft ett fantastiskt lyckat liv.

Men jag lyckades förstöra allt som var bra i mitt liv och den 1:a april 1994 så hände något som förändrade hela mitt liv……

Idag är jag ordförande i KRIS Stockholm och Vice förbundsordförande i KRIS. Jag är idag utbildad alkohol och drogterapeut och har arbetat med missbruk och kriminalitet i 18 år. Jag har varit med i KRIS sedan starten 1997 och fått förmånen att se en fantastisk organisation växa som hjälper människor som hamnat i missbruk och kriminalitet.