Dags att anmäla sig till årets konferens! Gör det nu!

SONY DSC

Här kommer sista påminnelsen om att anmäla sig till KMK konferensen 5-6 oktober. Anmälningstiden för er som önskar boende går ut imorgon den 30/6. Styrgruppen har fått ett tydligt besked från Folkhälsomyndigheten inför framtiden. Vi kommer att presentera ”framtiden” på konferensen. En framtid som bygger de önskemål som framfördes vid samordnarträffen i Stockholm i december 2014. Vi kommer också att presentera en ansökan om medel vi kommer att söka för att ”mäta” en eller flera effekter av metoden.

Anmälan till konferensen görs till maria.asklund@kristianstad.se

Konferensprogram 2015 – läs mer och anmäl dig till två givande dagar i Stockholm

IMG_3262

http://www.krogarmotknark.se/site/wp-content/uploads/2015/05/Konferensinbjudan-2015-1.pdf