Årets konferens 2015

Årets föreläsare 2015

c-christoffer_0

Christoffer Bohman kommissarie, polisen Stockholm

Hur ser användandet av narkotika ut på krogen idag? Vilka nya preparat är det som florerar i samhället i allmänhet och på krogen i synnerhet? Anabola androgena steroider (AAS) kopplas inte sällan ihop med våldsbrott. Hur påverkas gäster och krögare av personer som använder AAS tillsammans med alkohol eller andra droger på krogen?

1236170426

Sven Alhbin, mångårig chef för spaningsroteln, narkotikaroteln och Länskriminalpolisen i Västra

I storstäderna har skottlossningarna avlöst varandra de senaste åren och gängstriderna har varit många. Under året har polis och åklagare sida oroats över det ”tysta samhället”, där få vågar vittna och berätta vad det sett eller varit med om. Sven Alhbin är en uppskattad föreläsare med många års erfarenhet av kriminalitet och narkotikaproblematik och ger här sin berättelse av ett Sverige i förändring.

 

645@70

Martin Johansson, ordförande och verksamhetsansvarig KRIS Göteborg

Att gå i livets hårda skola och få sin ”utbildning” i fängelset. Under 20 år levde Martin Johansson från Göteborg som kriminell. Efter ett liv kantat av kriminalitet och missbruk valde han att ta kommandot i sitt liv och byta bana. 2009 var Martin med som mentor i Tv 4:s dokumentärserie ”Inlåst”.

IMG_9662-835x835

Jonas ”El Choco” Andersson

27-årige Jonas Andersson från Kungälv erbjöd sig, i ett desperat försök att bli av med sina skulder, att göra en affärsresa till Bolivia. Han åkte fast på flygplatsen med nästan tre kilo kokain i väskorna och hamnade på det ökända fängelset El penal de San Pedro.

Jonas Andersson berättar själv den fascinerande berättelsen om sin kamp för överlevnad i en galen och främmande miljö, om kärlek mot alla odds, och om ett land i uppror

Konferensprogram 2015 – läs mer och anmäl dig

http://www.krogarmotknark.se/site/wp-content/uploads/2015/05/Konferensinbjudan-2015-1.pdf